HÄMÄRYYKSIÄ – dim moments

HÄMÄRYYKSIÄ – dim moments

Kuvataidekurssilaiset Kaustisen musiikkilukiossa ovat järjestäneet oman taidenäyttelyn Tiina Tuppuraisen johdolla.

Itse ideoidut ja työstetyt työt ovat kuuden eri opiskelijan suunnittelemia erilaisia kokonaisuuksia. Esillä on töitä perinteisistä valokuvista lähtien kahteen erilaiseen multimediatyöhön. Myös yksi peli on päässyt joukkoon.

Tuppuraisen mukaan näyttely on järjestetty halusta saada opiskelijoiden töitä esille. Opiskelijat ovat olleet mukana ripustamassa töitään esille ja avajaisissa kertomassa omista tuotoksistaan, sillä Tuppurainen halusi opiskelijoiden näkevän ammattitaiteilijoiden työn kuvaa. Hän toivookin, ettei HÄMÄRYYKSIÄ-näyttely jää ainutkertaiseksi, vaan on alkua useamman näyttelyn sarjalle.

Opiskelijat ovat itse saaneet valita omat aiheensa teoksiin ja ovat myös päättäneet, miten ne toteuttavat. Tuppurainen onkin omien sanojensa mukaan toiminut vain kannustavana ja ohjaavana tahona. Myös näyttelyn nimi HÄMÄRYYKSIÄ – dim moments on opiskelijoiden itsensä kehittämä.

Reeta Tammi, abiturientti

Taiteilijat:

Anna Airola – valokuvia
Tuomas Hietala – videoteos
Riku Laajala – multimediateos
Anna Penttilä – maalaus ja kollaasi
Kristiina Poranen – valokuvia
Janika Viitala – valokuvia ja maalaus

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s