Mikä ihmeen Rakkaustinen?

Rakkaustinen on nyt myös verkkojulkaisu

Anne Kantola ja Teppo Laitila toimitustyössä.

Kaustisen musiikkilukion tiedotustiimin toiminta laajeni entisestään torstaina 15. joulukuuta, kun perinteinen tiedotustoiminta ja radio-ohjelma saivat ohelleen nuorten tekemän verkkojulkaisun.

Rakkaustinen sisältää juttuja ja haastatteluja, arvioita esimerkiksi levyistä, konserteista, kirjoista tai elokuvista, kolumneja sekä uutisia ja menovinkkejä.

Tämän lukuvuoden erikoisuus on keväällä ensi-iltansa saavan West Side Story – musikaalin valmistumisen seuraaminen tekstein ja kuvin.

Osa materiaalista on samaa kuin radio-ohjelma Rakkaustisessa. Esimerkiksi haastattelut voidaan kuvittaa ja kirjoittaa tekstiversioiksi ja radiouutiset lukea suoraan omalta sivulta.

Radio-ohjelman yhtenä osiona on alusta asti ollut Maailman paras biisi, jonka tekstiversion yhteyteen tästä lähtien tulee linkki kappaleeseen YouTube-sivustolla.

Tiedotustiimiin kuuluu 15 opiskelijajäsentä, joita ohjaavat tiedottaja Hilkka Rauhala ja media-assistentti Janne Leino. Ryhmä suunnittelee toimintaansa yhdessä, mutta opiskelijat ovat vuorotellen eri tehtävissä. Radiossa ja nettilehdessä toimitussihteerit vetävät omia toimituksiaan, toki yhteistyössä toistensa kanssa. Verkkojulkaisun ulkoasua oli suunnittelemassa oma pienryhmä.

Rakkaustinen toivottaa kaikki lukijat tervetulleiksi!

Teksti: Hilkka Rauhala

Kuva: Vili Harju

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s