Menovinkit 26.1.2012

Luontokuvien ystäville on tarjolla Aku Kankaanpään näyttely Vetelin kirjastossa. Kankaanpää on 26 -vuotias Kauhavalta lähtöisin oleva valokuvaaja. Hän on valinnut  näyttelyyn 26 kuvaa, joiden aiheena on Pohjanmaan luonto. Näyttelyä voi käydä katselemassa kirjastossa vapaasti kirjaston aukioloaikoina 7.2. saakka.

Kaustisen perinteinen kamarimusiikkiviikko alkaa 27.1. Monipuolista musiikkia on tarjolla useassa paikassa Kaustisella kuten Kansantaiteenkeskuksessa, kirkossa ja Pelimannitalossa.  Lisää tietoa löytyy: www.kamarimusiikkiviikko.net

Syksyaiheinen taidenäyttely on esillä Kaustisen kirjastossa 4. helmikuuta asti. Kansalaisopiston kuvataidepiiri on järjestänyt Syksy-taidenäyttelyn osana Vuodenajat-taidekaravaaniprojektia.

Lauantaina 28.1. Kaustisen viihderavintola Konstassa esiintyvät stand up -koomikot Arimo Mustonen ja Jacke Björklund. Aiheita on luvassa painista mummoihin saakka.

11.2. Konstassa esiintyy paluun tehnyt Laura & Kemopetrol. Bändi on valmistellut tulevaa levyään jo usean vuoden ajan. Edellisestä levystä on jo 5 vuotta. Kemopetrol aloitti keikkailun tauon jälkeen lokakuussa.

Teksti: Juho Keskinen

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s