Menovinkit 7.2.2012

Kaustinen-salissa 9. helmikuuta on Jaakko Saariluoman Selvin päin -stand up show. Tilaisuus alkaa seitsemältä illalla ja kestää kaksi tuntia. Esityksen aikana katsellaan huumorin kautta elämän pieniä hetkiä, jolloin voi tajuta yllättäen jotakin tai ainakin kuvitella tajuavansa. Jaakko Saariluoma on suosittu näyttelijä ja koomikko, joka tunnetaan muun muassa television Putous -ohjelmasta.

Kaustisen elokuvateatteri Kinolla näytetään 12. helmikuuta suomalainen Hiljaisuus -elokuva. Melkein parituntisen elokuvan on ohjannut Sakari Kirjavainen. Elokuvassa käsitellään jatkosodan viimeistä kevättä, ja päähenkilönä on palvelukseen juuri astunut Eino. Elokuva näytetään illalla seitsemältä, ja se on kielletty alle 16-vuotiailta. 13-vuotiaat pääsevät katsomaan aikuisten seurassa.

Samana päivänä on Kaustisen kirkossa unkarilaisen Janos Gyulveszin urkukonsertti tasan kello 18.

16. helmikuuta Kokkolan kaupunginteatteri vierailee Kaustinen-salissa esittäen Viimeinen aamutähti -esityksensä, joka alkaa kello 19. Viimeinen aamutähti perustuu Jeremei Aipinin samannimiseen romaaniin.

22. päivä helmikuuta on Oppilasilta Kaustisen musiikkilukiossa kello 7 illalla.

Teksti: Aune Sanz

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s