Uutiset 7.2.2012

Nuorisovaalien lopputulos

Valtakunnallisten nuorisovaalien tulos julkaistiin 1. helmikuuta. Voittajaksi selviytyi Sauli Niinistö ja toiseksi tuli Timo Soini. Sauli Niinistö sai myös suurimman äänimäärän musiikkilukion nuorisovaalien ensimmäisellä ja toisella kierroksella.

Kaustisen musiikkilukiolaiset äänestivät koulussa järjestettyjen nuorisovaalien toisella kierroksella 25. tammikuuta. Musiikkilukiossa toisen kierroksen äänistä neljännes hylättiin.

Yhteishaku toisen asteen kouluihin käynnissä

Yhteishaku on käynnissä päivinä 27.2.-16.3. joten nyt voi hakea toisen asteen kouluihin, myös Kaustisen musiikkilukioon.

Kaustisen musiikkilukioon voi tulla tutustumaan, jos se opiskelupaikkana kiinnostaa. Tutustujia onkin jo ollut jonkin verran, ja opiskelijatutorit ovat esitelleet heille koulua. Lisätietoa hakemisesta osoitteessa musiikkilukio.net ja valtakunnalliselta haenyt.fi-sivustolta.

Kamarimusiikkiviikko päättyi

Jokavuotinen Kaustisen Kamarimusiikkiviikko oli jälleen tämän vuoden tammikuun ja helmikuun vaihteessa. Se alkoi 27. tammikuuta ja se päättyi 5. helmikuuta. Kamarimusiikkiviikko on järjestetty vuodesta 1978, joten tämä oli jo 34. kerta, kun kyseistä viikkoa vietettiin.

Tänä vuonna Kreeta-Maria Kentalan kolmivuotinen kausi kamarimusiikkiviikon taiteellisena johtajana päättyi, ja seuraava taiteellinen johtaja julkaistaan pian.

Kamarimusiikkiviikolle mahtui monenlaista konserttia ja esitystä, lapsille ja vanhemmillekin sopivaa. Viikon useista konserteista ja tapahtumista yksi konsertti oli musiikkilukion järjestämä.

Viikko alkoi keraamikko Merja Pohjosen näyttelyn avajaisilla, ja viimeinen konsertti oli kirkossa ollut Missa della Domenica in San Marco. Viikolle mahtui myös koulutustoimintaa, kuten esimerkiksi Annika Myllärin esiintymiskurssi musiikkilukion laulunopiskelijoille.

Teksti: Aune Sanz

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s