Vähäposti&OmskTomsk

Kaustisen musiikkilukion opiskelija Sami Vähäkoski, joka tunnettiin aiemmin artistinimellä Zamius, on nyt aloittanut uuden prokkiksen, jonka nimi on Vähäposti. Sami kertoo tehneensä musiikkia Zamius-nimellä jo nuoresta asti. Hänen ajatusmaailmansa on muuttunut radikaalimmaksi, joten tuntuu luontevalta tehdä uutta ja erilaista musiikkia uudella nimellä.

Vähäpostin kappaleiden aiheet eivät löydy enää pelkästään Sami Vähäkosken omista rakkauskokemuksista vaan ihan yleisesti ympäröivästä maailmasta; siitä, mitä näkee, kuulee ja ajattelee.

Dmitri Melet on entinen musiikkilukiolainen ja tekee nyt yhteistyötä Samin kanssa tässä prokkiksessa nimellä Vähäposti&OmskTomsk. Dmitri tekee kappaleisiin taustat ja laulaa kertosäkeissä. Sami kirjoittaa Dmitrille sanoja, ja sitten he yhdessä laulavat niitä.

Poikien projekti lähti liikkeelle Dmitrin aloitteesta, kun hän alkoi tehdä taustoja ja kaipasi siihen päälle jotain muutakin. Hän päätti pyytää Samia mukaan ”vetämään settiä” taustojen päälle.

Vähäposti&OmskTomskille on kertynyt jo biisejä, mutta vasta yksi on päätynyt nettiin asti ihmisten kuunneltavaksi. Keikkoja he aikovat tehdä vasta sitten, kun biisejä on tarpeeksi valmiina. Jonkinmoista levyäkin he ovat ehtineet jo suunnitella ja uskovat sellaisen valmistuvan kevään lopussa tai kesän alussa. Voi myös olla, että pojat julkaisevat vain pelkän C-kasetin, Sami Vähäkoski naurahtaa.

Vähäposti&OmskTomskin kappaleita voi kuunnella netissä Bandcamp- ja YouTube-palveluissa, ja Facebookistakin niitä löytyy, kun etsii Vähäpostin sivut.  Poikien puuhailuista pysyy ajan tasalla tykkäämällä Vähäpostin sivusta.

http://vahaposti.bandcamp.com/

Haastattelu: Anna Airola

Teksti: Lotta Pohjola

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s