Uutiset 27.9.2012

Kansanmusiikkisäätiön konkurssipesää on myyty vauhdilla

Muutamaa kiinteistöomistusta lukuun ottamatta Kansanmusiikkisäätiö on saanut omaisuutensa myytyä. Kansantaiteen kiinteistöyhtiön osakkeita on jäljellä enää 11 500 kappaletta. Kaikkiaan osakkeita on 60 940 kappaletta.
Kiinteistöyhtiö kirjasi viime vuonna jopa 600 000 euron tappion, ja konkurssipesä on vielä asianomaisena oikeudenkäynnissä talousasioita koskien.

Asiasta uutisoi Yle Keski-Pohjanmaa.

Lipputoimisto on solminut uusia yhteistyösopimuksia

Kuopion kuninkuusravejen lippu- ja majoitustuotot kulkevat jatkossa kaustislaisen Lipputoimiston ja Sales- keskusvaraamon kautta. Sopimusten ansiosta myös liput sekä Kuhmo- että Kuusamotalon konsertteihin myydään jatkossa Lipputoimiston järjestelmää käyttäen. Muita Lipputoimiston asiakkaita ovat muun muassa Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri, Snellman-sali Kokkolassa ja Akustiikka Ylivieskassa.

Asiasta uutisoi Keskipohjanmaa.

Uusi ilmaisjakelulehti ilmestyy Keski-Pohjanmaan alueella

14.9.2012 osa Keski-Pohjanmaan alueen kotitalouksista ja yrityksistä sai postilaatikkoihinsa uuden Prasu-lehden. Lehteä on mahdollista lukea ilmaiseksi myös  Prasun kotisivuilta.

Vähintään kerran kuukaudessa ilmestyvä uutuuslehti käsittelee maakunnan asioita. Päätoimittaja Rauli Rajakangas kertoo ensimmäisessä pääkirjoituksessaan ottavansa vastaan juttuvinkkejä tapahtumista ja ihmisistä. Ensimmäinen numero sisälsi juttuja muun muassa Perhon Möttösen syksyllä valmistuvasta uudesta kyläkoulusta, halsualaisesta valokuvaaja Markku Jyrkästä ja muotoilualan yrityksestä nimeltä PaaPii design.

Lehteen voi tutustua osoitteessa prasu.fi

Teksti: Kristiina Poranen

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s