Uutiset 4.4.2013

Musiikkilukioon hakeneita riittää

Kevään 2013 toisen asteen yhteishaku päättyi 15. maaliskuuta. Kaustisen musiikkilukioon ensimmäisellä sijalla hakeneita opiskelijoita oli tänä vuonna enemmän, kuin heitä voidaan ottaa. Rehtori Taina Lehtonen on hyvin iloinen ja helpottunutkin, sillä opiskelijoiden saaminen maaseutulukioon ei ole nykypäivänä itsestään selvää. Kouluun valittujen nimet ilmoitetaan kesäkuussa.

Rakkaustinen uusintaan myös sunnuntaisin

Radio-ohjelma Rakkaustisen uusinta kuullaan tästä lähtien myös sunnuntaisin. Uusi lähetys tulee Oi fm -radiokanavalla joka toinen torstai klo 18 ja uusinnat seuraavana torstaina samaan aikaan sekä sunnuntaisin klo 20.

Aprillipäivää vietettiin tänäkin vuonna

Aprillipäivää vietetään joka vuosi 1. huhtikuuta. Silloin on tapana pilailla leikkimielisesti, mikä näkyy myös mediassa. Lehdet piilottavat uutistensa sekaan yhden tai joskus useamman valheellisen uutisen. Tämän vuoden aprillipäivänä lehdet uutisoivat muun muassa siitä, kuinka Oulun Kärppien nimi oli muuttumassa, Kaurismäen elokuva oli saamassa sittenkin Oscar-palkinnon ja Suomessa keksittiin keino, jolla energiajuomista saataisiin sittenkin terveellisiä.

Lähteet:

http://www.kaleva.fi/urheilu/oulun-karppien-nimi-vaihtuu-ensi-kaudeksi-seura-pyytaa-ehdotuksia-yleisolta/625566/, http://www.episodi.fi/uutiset/hyva-suomi-kaurismaen-elokuvalle-sittenkin-oscar/, http://pietar.in/2013/04/aprillipilat-2013-yhtena-nippuna/ ja http://fi.wikipedia.org/wiki/Aprillip%C3%A4iv%C3%A4

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s