Tiimit toteuttavat Taiteiden yön

img_9379-1

Musiikkilukiolla käydään koulua perjantaina myös illalla. Taiteiden yö tarkoittaa lukiolaisille paitsi esiintymisiä myös tiimityöskentelyä. Tiimejä on lukuisia, ja niillä kaikilla on oma tehtävänsä Taiteiden yön toteutuksessa.

Esimerkiksi leivontatiimi tekee kahvilan tarjoilut, tervetulotiimi vastaanottaa kävijät ja narikkatiimi huolehtii heidän ulkovaatteistaan. Luokkien tyhjentäminen ylimääräisestä tavarasta ja niiden koristelu on myös suuri tehtävä. Kaikessa tähdätään siihen, että vieraat viihtyvät.
Työtehtävät tiimeissä ajoitetaan niin, että opiskelijat ehtivät myös soittaa ja laulaa lukuisissa kokoonpanoissa ja sooloesityksissä sekä muissa tapahtumissa, joita musiikkilukiolla koko perjantai-illan ajan nähdään.

img_7852-1

img_8001-1

 

 

 

 

 

Osa tiimeistä myös huolehtii tiettyjen luokkien kalustamisesta ja koristelusta tyyliin sopivaksi. Laulu-, kamu-, klasari- ja bändiluokassa esitetään Taiteiden yön aikana musiikkia, jota opiskelijat ovat sinnikkäästi harjoitelleet koko syksyn.

img_9529-1

img_9369-1

 

 

 

 

 

Taiteiden yö käynnistyy perjantaina 28.10 kello 19 ja jatkuu kello 23 saakka.

Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta!

img_9638-1 img_9693-1

 

 

 

 

 

 

 

Teksti: Anni Saari

Kuvat vuoden 2015 Taiteiden yöstä: Teija Ruuhola ja Tomi Veteläinen.

 

Mainokset